La Masieta

Visita el congost de Mont-rebei

,

 • L’espai natural del congost de Mont-rebei es considera un dels indrets de més valor natural i paisatgístic de Catalunya. Ofereix un atractiu especial pels amants del senderisme, escalada, piragüisme i espeleologia. El camí excavat en la paret oriental del congost el fa assequible per a la majoria dels visitants. Les parets del congost assoleixen més de 500 metres de caiguda vertical, amb punts on l'amplada mínima del congost és de només 20 metres.

  Aquest espai natural té una extensió d'unes 600 hectàrees. Fou adquirit per la Fundació Catalunya la Pedrera el 1999 amb l'objectiu de preservar els seus valors naturals i de paisatge. Gran part es troba inclòs dins del PEIN del Montsec i també limita amb la Reserva Natural Parcial del Congost de Mont-rebei. El 14 d'abril del 2005, el congost de Mont-rebei fou declarat Refugi de Fauna Salvatge.

  El centre d’informació el trobaràs a La Masieta, les restes d’una antiga masia, que serveixen per acollir als nombrosos visitants del Congost. Un espai que et trobaràs només arribar i on podràs aconseguir tota la informació que necessitis. A més, podràs gaudir d’una pinzellada dels valors i reclams que ofereix aquest espai natural. Aprofita la teva visita per gaudir d’un ampli ventall de productes característics de la zona: mel, oli, herbes aromàtiques, ratafia...
 • Informació addicional:

  Reserveu l'aparcament en aquesta web:
  www.congostdemontrebei.cat

 • Adreçat a: